
سرپرست دانشگاه تهران در مراسم «دید و بازدید نیلی احمدآبادی با دانشجویان» که در کوی این دانشگاه برگزار شد، تقویمی را به دانشجویان به مناسبت سال جدید هدیه میدهد که با حاشیههایی همراه است.
وقتی این تقویم را ورق میزنی به توضیحاتی برخورد میکنی توجه تو را بیش از پیش جلب میکند. توضیحاتی که جز احیای فتنهگران و تخطئه نیروی انتظامی جمهوری اسلامی چیز دیگری ندارد.
در اردیبهشت ماه این تقویم چاپ «عکس یکی از سران فتنه» تعجب تو را برمیانگیزد، تعجب از اینکه چگونه دانشگاه تهران که نماد آموزش عالی کشور است ( که البته با سرپرست غیرقانونی اداره میشود) از خطوط قرمز نظام عبور کرده و چنین عکسی را در این تقویم درج میکند.
در کنار آن توضیحی که برای روز 25 خرداد نوشته شده نیز قابل تأمل است: « تعرض به کوی دانشگاه تهران توسط گروهی خودسر و ضرب و شتم دانشجویان در پی حوادث پس از انتخابات 1388!»
گویی مسئولان دانشگاه تهران نه تنها عقیدهای به فتنه 88 ندارند بلکه بدنبال کمرنگ کردن فتنه 88 و دامن زدن به موارد خلاف واقعاند!
تیرماه نیز در تقویم دانشگاه تهران خالی از توضیحات نیست. 18 تیر که ملت ایران در آن «فتنه 18 تیر 78» را به یاد دارند، جای خود را در تقویم دانشگاه تهران به « حمله نیروی انتظامی و شبه نظامیان به کوی دانشگاه تهران در اعتراض به توقیف روزنامه سلام» داده است.
گویی این تقویم تنها برای رسمیت دادن به اقدامات غیرقانونی در 2 فتنه 78 و 88 چاپ شده است.
البته اقدامات خلاف قانون دانشگاه تهران در زمان سرپرستی نیلی احمدی آبادی تنها به این تقویم خلاصه نمیشود، از جمله مجوز برگزاری برنامههایی که در آن خطوط قرمز نظام رعایت نشده است؛ ولی آنچه جای سوال دارد این است که چرا چنین تقویمی با چنین موارد غیرقانونی توسط سرپرست دانشگاه تهران با دانشجویان این دانشگاه هدیه داده می شود!منبع:دانا
محمود نیلی احمدآبادی
چند ماه پس از آغاز کار دولت حسن روحانی، فرهاد رهبر از ریاست دانشگاه تهران برکنار شد و پنج تن به عنوان کاندیداهای ریاست دانشگاه تهران انتخاب شدند. محمدحسین امید، سید حسین حسینی، کمرهای، محمد رحیمیان و محمود نیلی احمدآبادی از سوی شورای تعیین رئیس دانشگاه تهران به عنوان کاندیدهای ریاست دانشگاه تهران مطرح بودند که رضا فرجی دانا، نهایتاً در ۱۹ خرداد ۱۳۹۳ نیلی احمدآبادی را به عنوان سرپرست دانشگاه تهران منصوب نمود. فرجی دانا روز بعد اعلام کرد که نیلی به عنوان رئیس دانشگاه تهران به شورای عالی انقلاب فرهنگی معرفی خواهد شد. پس از معرفی نیلی، غلامعلی حداد عادل، رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی، اعلام کرد که انتخاب سرپرست دانشگاه تهران منجر به تیره شدن روابط مجلس و وزارت علوم میشود. انتصابات فرجی دانا موجب شد او پس از نه ماه وزارت در ۲۹ مرداد ۱۳۹۳ توسط مجلس استیضاح و برکنار شود. در ۲۷ دی ۱۳۹۳، محمد فرهادی، وزیر علوم، محمود نیلی را برای تصدی ریاست دانشگاه تهران به شورای عالی انقلاب فرهنگی معرفی کرد و نهایتا در هفته اخیر محمود نیلی به عنوان رئیس دانشگاه تهران منصوب شد.
پس از استیضاح رضا فرجی دانا و دو ماه سرپرستی محمدعلی نجفی بر این وزارتخانه، نهایتاً در ۳۰ مهرماه ۱۳۹۳، محمود نیلی احمدآبادی طی نامهای توسط رئیس جمهور به عنوان وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری به مجلس معرفی گردید. جلسه بررسی صلاحیت نیلی در روز چهارشنبه ۷ آبان ۱۳۹۳، در مجلس شورای اسلامی برگزار گردید و نیلی بدلیل انتساب به فتنه ۸۸، با کسب ۷۹ رأی موافق، ۱۶۰ رأی مخالف و ۷ رأی ممتنع از مجموع ۲۴۶ رأی مأخوذه، موفق به کسب رأی اعتماد از مجلس نگردید.
سوال اصلی اینجاست که علی رغم عدم کسب رای اعتماد مجلس برای تصدی وزارت علوم و با داشتن سابقه نه چندان موجه نیلی، انتصاب نامبرده به ریاست دانشگاه چه توجیهی دارد؟
منبع: fetan
- ۹۴/۰۳/۲۰